Bouwbedrijf Vermeulen en
Constructif samen verder

Meer over Constructif
Wij zijn makers

Nieuws

Bouwbedrijf Vermeulen is onderdeel van Constructif

 

Trots als we zijn op deze samenwerking, voeren we sinds februari 2021 het logo van Constructif bij ons logo van Bouwbedrijf Vermeulen. Daarmee laten we zien dat we nog steeds het vertrouwde, deskundige, regionale bouwbedrijf in de regio zijn. En daarnaast maken we ook deel uit van een grote organisatie, wat enorm veel voordelen met zich meebrengt.

 

Roland Verbunt, unitmanager bij Bouwbedrijf Vermeulen: “Door de rugzak met kennis en ervaring kunnen we niet alleen onze huidige klanten beter van dienst zijn, ook nieuwe klanten kunnen we in een breder segment bedienen. Iets wat voorheen niet mogelijk was”

Ook zijn collega-unitmanager Ruud Bastianen ziet het positief: “De wederzijdse herkenning die we voor de overname al zagen in eenzelfde focus op de medewerker, aandachtsgebied van het werk en het prettige familiair gevoel is in de praktijk ook echt gebleken. Hierdoor verloopt de integratie en samenwerking heel natuurlijk en zijn we klaar voor de volgende stap!”

 

En wij blijven makers, iets uit niets creëren. Altijd die drang om de omgeving aan te passen. Te verbeteren. Want dat is en blijft onze missie; een betere omgeving voor iedereen.

 

www.constructif.nl