We bouwen aan onszelf

De video van Vermeulen

Werken bij

VACATURE TEAMLEIDER ONDERHOUD

Als ervaren Teamleider ben jij van nature de verbindende factor tussen het inspireren van het team en het nastreven van onze ambitieuze plannen. Met jouw oog voor detail en de processen tillen jullie samen het team naar een hoger niveau. Wordt jouw enthousiasme hierdoor aangewakkerd? Dan is deze baan echt iets voor jou!

 

Om een prettig leefomgeving voor huurders te creëren verrichten onze makers iedere dag hard werk. Bij diverse woningen vanuit woningcorporaties verrichten wij diverse onderhoudswerkzaamheden. Deze teams worden aangestuurd door vakkundige Teamleiders die net dat stapje extra durven te zetten. Je stuurt in deze rol het team aan. Je zorgt voor voldoende capaciteit afgestemd op het werk, en helpt mee daar waar nodig. Je hebt affiniteit met bouwkundige zaken om zo  offertes op te stellen en planningen te maken. Als  Teamleider bewaak je de contractafspraken met opdrachtgevers en de kwaliteit van de uitvoering en het verloop van het proces. Daarnaast draag je zorg voor een correcte urenregistratie en facturatie.

 

Met jouw commerciële en klantgerichte instelling weet jij de relatie met onze opdrachtgever(s) niet alleen te versterken maar benut jij ook kansen om deze uit te breiden. Als eindverantwoordelijke stuur jij erop aan dat de woningen correct en volgens afspraak opgeleverd worden.

 

Als klankbord voor het team zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt maar ben je ook al bezig met de toekomst. Hoe zorg jij ervoor dat het team over 6 maanden op de gewenste manier fungeert maar ook klaar is voor onze plannen? Aan jou de uitdagende taak om deze klus te klaren!

 

Jouw bouwstenen

Ben je gestructureerd, betrokken, commercieel, leidinggevende in hart en nieren en vooral een prettige collega in de omgang? Dan heb je in ieder geval de karaktereigenschappen die we zoeken. Jouw fundering staat echt als een huis als je daarnaast beschikt over:

- Hbo afgeronde opleiding, bij voorkeur Bouwkunde;
- aantoonbare leidinggevende ervaring van minimaal 5 jaar bij een aannemer of woningcorporatie;
- 40 uur per week beschikbaar;
- goede empathische en communicatieve vaardigheden.

 

Jouw tweede thuis

Het is minstens zo belangrijk dat jij je thuis voelt bij ons. Dit kun je verwachten:

- Samen met het team krijg je de ruimte en vrijheid om alles van A tot Z te regelen voor jouw klant (woningcorporatie in de regio) en houd jij je daarbij bezig;
- In afwezigheid van de Business Unit Manager heb jij de verantwoordelijkheid om aan alle dagelijks onderhoud teams sturing te geven;
- Wij verbinden jou graag voor langere tijd aan Vermeulen. Om deze reden bieden wij je een contract voor onbepaalde tijd aan, 30 vakantiedagen en 13 TSF dagen, pensioen, gezellige personeelsfeestjes en ruimte voor zelfontwikkeling;
Je komt terecht in een hecht team met weinig hiërarchie, waarbij jij de volledige autoriteit hebt om zelfstandig beslissingen te nemen binnen de kaders van jouw rol.

 

Over Vermeulen

Bij Vermeulen creëren onze ‘makers’ een betere omgeving voor iedereen. Direct bij binnenkomst proef je de energieke en frisse sfeer. Iedere ruimte heeft zijn eigen karakter waar jij jouw team optimaal kan coachen en je plannen kan uitwerken. De makers zijn onderling open en eerlijk tegen elkaar. Klanten behandelen wij net zoals onze familie. Loopt iets niet zoals we hadden beloofd? Dan komen wij niet met slappe excuusjes aan, wij geven onze fout toe, leren ervan en lossen dit op. Naast al het harde werk is er ook tijd om te ontspannen. Iedere dag om 15:00 vliegen de voetballen je om de oren, drinkt het team een drankje tijdens de vrijdagmiddag borrel en worden er leuke teamuitjes georganiseerd.

 

Ga jij ervoor?

Ben je enthousiast en wil je graag met ons samenwerken als Teamleider Onderhoud? Super! Dat willen wij namelijk ook met jou! Stuur een mail met daarin jouw contactgegevens en cv naar Ruud Bastianen, ruud@vermeulenbouw.nl of Mireille Woudt, mireille@vermeulenbouw.nl

 

VACATURE WERKVOORBEREIDER / CALCULATOR

Durf jij als Werkvoorbereider / Calculator in het diepe te springen voor onze opdrachtgevers bij team Bedrijven en Onderwijs? Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees gauw onderstaande vacaturetekst door!

 

Als Werkvoorbereider / Calculator bij Vermeulen ligt jouw focus op het in goede banen leiden van het bouwproces bij diverse projecten in regio Noord-Brabant. Jij begeleidt de offertetrajecten in samenspraak met de Projectmanagers, calculeert, bent samen met de Uitvoerder/Voorman verantwoordelijk voor de uitvoering en het behalen van de opgestelde planning en zorgt dat de facturen tijdig de deur uitgaan. De omvang van de projecten variëren, je kan hierbij denken aan projecten met een range van een maximum tot € 2.500.000,-

 

Jouw team bestaat uit 15 energieke collega’s die voor het onderdeel Onderwijs en Utiliteit werken. Onder leiding van Dylan en Jens verrichten jullie uiteenlopende renovatie-, onderhoud- en transformatieprojecten. Vanuit het kantoor in Rijen stuur jij de vakmannen aan en houd je de kwaliteit van deze projecten hoog. Je denkt in mogelijkheden en durft nét dat stapje extra voor je klanten te zetten.

 

Jouw bouwstenen
Ben je flexibel, betrokken, accuraat en vooral een fijne collega? Dan heb je in ieder geval de karaktereigenschappen die we zoeken. Jouw fundering staat echt als een huis als je daarnaast beschikt over:

- Afgeronde mbo 4 / Hbo opleiding, bij voorkeur Bouwkunde of Built Environment;
- De afgelopen jaren heb jij jezelf ontplooid tot een allround bouwkundige die verschillende projecten succesvol heeft afgerond;
- Jij hebt een commercieel inzicht en klantgerichte instelling om zo de opdrachtgever goed te bedienen, je speelt hierbij ook in op mogelijke kansen om meer opdrachten binnen te halen;   
- Woonachtig in de omgeving van Tilburg & Breda;
- Goede sociale en communicatieve vaardigheden.

 

Jouw tweede thuis
Het is minstens zo belangrijk dat jij je thuis voelt bij ons. Dit kun je verwachten:

- De mogelijkheid om jezelf verder te ontplooien met uitdagende projecten en diverse ontwikkelingsmogelijkheden;
- Wij verbinden jou graag voor langere tijd aan Vermeulen. Om deze reden bieden wij je een contract voor onbepaalde tijd aan, 40 vakantiedagen (30 vakantiedagen en 13 TSF), pensioen, gezellige personeelsfeestjes en ruimte voor zelfontwikkeling;
- Je komt terecht in een hecht team met weinig hiërarchie, waarbij jij de volledige autoriteit hebt om zelfstandig beslissingen te nemen binnen de kaders van jouw rol.

 

Over Vermeulen
Bij Vermeulen creëren onze ‘makers’ een betere omgeving voor iedereen. Direct bij binnenkomst proef je de energieke en frisse sfeer. Iedere ruimte heeft zijn eigen karakter waar jij jouw team optimaal kan coachen en je plannen kan uitwerken. De makers zijn onderling open en eerlijk tegen elkaar. Klanten behandelen wij net zoals onze familie. Loopt iets niet zoals we hadden beloofd? Dan komen wij niet met slappe excuusjes aan, wij geven onze fout toe, leren ervan en lossen dit op.

Naast al het harde werk is er ook tijd voor ontspanning. Iedere dag om 15:00 vliegen de voetballen je om de oren, drinkt het team een drankje tijdens de vrijdagmiddag borrel en worden er leuke teamuitjes georganiseerd. Kortom: jij houdt ervan om keihard te werken maar kan gezelligheid ook zeker waarderen.

 

Ga jij ervoor?
Ben je enthousiast en wil je graag met ons samenwerken? Super! Dat willen wij namelijk ook met jou! Stuur een mail met daarin jouw contactgegevens en cv naar Roland Verbunt, Roland@vermeulenbouw.nl of Corinne Stam, cstam@constructif.nl.

 

Projectcoördinator Dagelijks Onderhoud

Voor het creëren van een prettige leefomgeving voor bewoners focus jij je iedere dag op het plannen, organiseren van reparatieverzoeken en onderhoud aan mutatiewoningen. Ben jij de sterk administratief onderlegde Projectcoördinator Dagelijks Onderhoud waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan snel!

 

In team Onderhoud ben jij het eerste aanspreekpunt voor bewoners van onze klant, een woningcorporatie, in Noord-Brabant. Enerzijds plan jij reparatieverzoeken in voor onze vakmannen als bijvoorbeeld een lekkende kraan, loslatende tegels in de badkamer of een kozijn die vervangen moet worden. Anderzijds houd jij je bezig met het inplannen van het onderhoud aan mutatiewoningen. Deze werkzaamheden variëren tussen een kleine ‘apk beurt’, badkamer-, keuken- of toiletrenovatie of een complete renovatie. Je regisseert de reparatieverzoeken en het mutatieonderhoud tot aan facturatie.

 

Het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog op de agenda. Om deze reden heb jij dagelijks contact met onze voormannen om de geplande werkzaamheden door te nemen. Jij durft kritisch te kijken naar de door jou opgestelde werkomschrijving of dit voldeed aan de daadwerkelijke werkzaamheden. Daarnaast houd je ervan om meerdere ballen in de lucht te houden. Je dag varieert van het maken van planningen, contact met bewoners en het communiceren naar de woningcorporatie. Door net dat stapje extra te zetten tover jij een glimlach op het gezicht van de bewoners, opdrachtgever en jouw collega’s!
 

Jouw bouwstenen
Ben je flexibel, betrokken, accuraat en vooral een fijne collega? Dan heb je in ieder geval de karaktereigenschappen die we zoeken. Jouw fundering staat echt als een huis als je daarnaast beschikt over:

 

- Afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in de richting van administratie en/of bouwkunde;

- Jij hebt een klantgerichte instelling om zo de bewoners goed te bedienen, maar ook de wensen van de opdrachtgever te borgen;
- Woonachtig in regio Breda.

 

Jouw tweede thuis
Het is minstens zo belangrijk dat jij je thuis voelt bij ons. Dit kun je verwachten:

- De mogelijkheid om iedere dag het verschil te maken voor de bewoners en onze opdrachtgever;
- Wij verbinden jou graag voor langere tijd aan Vermeulen. Om deze reden bieden wij je een contract voor onbepaalde tijd aan, 43 vakantiedagen (30 vakantiedagen en 13 TSF o.b.v. 40 uur), pensioen, gezellige personeelsfeestjes en ruimte voor zelfontwikkeling;
- Je komt terecht in een hecht team met weinig hiërarchie, waarbij jij de volledig mogelijkheid hebt om zelfstandig beslissingen te nemen binnen de kaders van jouw rol.

 

Over Vermeulen
Bij Vermeulen creëren onze ‘makers’ een betere omgeving voor iedereen. Direct bij binnenkomst proef je de energieke en frisse sfeer. Iedere ruimte heeft zijn eigen karakter waar jij jouw team optimaal kan coachen en je plannen kan uitwerken. De makers zijn onderling open en eerlijk tegen elkaar. Klanten behandelen wij net zoals onze familie. Loopt iets niet zoals we hadden beloofd? Dan komen wij niet met slappe excuusjes aan, wij geven onze fout toe, leren ervan en lossen dit op.

 

Naast al het harde werk is er ook tijd voor ontspanning. Iedere dag om 15:00 vliegen de voetballen je om de oren, drinkt het team een drankje tijdens de vrijdagmiddag borrel en worden er leuke teamuitjes georganiseerd. Kortom: jij houdt ervan om keihard te werken maar kan gezelligheid ook zeker waarderen.

 

Ga jij ervoor?
Ben je enthousiast en wil je graag met ons samenwerken? Super! Dat willen wij namelijk ook met jou! Stuur een mail met daarin jouw contactgegevens en cv naar Ruud Bastianen, Ruud@vermeulenbouw.nl of Corinne Stam, cstam@constructif.nl.

 

 

VACATURE VAKMAN BEDRIJVEN/ONDERWIJS:

Ben jij geïntresseerd in een rol als vakman bij team Bedrijven/Onderwijs/Onderhoud. Neem dan contact op met Roland Verbunt.

E-mail: Roland@vermeulenbouw.nl

Tel: 0657434578

 

 

 

 

“Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld”